41 KERE MAŞALLAH

Başkan Aşkın Tören’in nitelikli ulaşım ağı güçlü kır-kent bağı hedefiyle kırsal mahallelerde başlattığı beton yol programında tamamlanan mahalle sayısı 41’e yükseldi. Tüm hızıyla devam eden çalışmalarda Yağızlı, Teyneli, Şenköy ve Yaraşlı olmak üzere dört mahalle birden tamamlanarak hizmete sunuldu.

Sosyal ve kültürel belediyecilik alanında ortaya koyduğu örnek çalışmalar ile vatandaşların takdirini toplayan Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, klasik belediyecilik hizmetleriyle de şehirde başlattığı modern değişim ve dönüşümü sürdürmeye, şehrin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

41 MAHALLE 308 SOKAK BETON YOL KONFORUNA KAVUŞTU

Başkan Aşkın Tören’in 2022 yılını yatırım yılı ilan etmesinin ardından hem merkezde hem de kırsalda büyük ivme kazanan alt ve üstyapı çalışmaları mesai mefhumu olmaksızın 7/24 esaslı devam ediyor. Çoğu mahallelerde mazisi yarım asrı aşan sorunlara çözüm olan beton yol programında Yağızlı, Teyneli, Şenköy ve Yaraşlı olmak üzere tamamlanan dört mahalle ile birlikte sayı 41’e yükseldi.  Tamamlanan çalışma sonunda Yağızlı Mahallesi; Aşağı Sokak, Kuzuluk Sokak ve Hamanoğlu Sokak, Teyneli Mahallesi; Orta Sokak, Güvendikli Sokak, Faraşatlı Sokak ve Taşoluk Sokak, Şenköy Mahallesi, Bölükoğlu Sokak, Orta Sokak ve Karahaliloğlu Sokak, Yaraşlı Mahallesi Çankaza Sokak beton yol konforu ile buluştu. Beton yol programında bugüne kadar tamamlanan 41 mahalle 308 sokakta ulaşım hem güvenli hem de konforlu bir yapıya kavuşturuldu.

BAŞKAN TÖREN, “HİZMETLERİMİZİN ULAŞMADIĞI AYAĞIMIZIN BASMADIĞI YER KALMAYACAK”

Çalışmaları değerlendiren Başkan Aşkın Tören, “şehrimizin çehresini değiştirecek, şehir kimliğine değer katacak altyapıdan üstyapıya, ticari hayata, kültür ve sanat yaşamına, tarıma turizme ve istihdama dair proje ve yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla İnsanı merkeze alan, vatandaşlarımızın her alanda hayatlarını kolaylaştıran yaşam standardını ve konforunu artıran çalışmalarımızın hemşehrilerimizde memnuniyete vesile olduğunu görmek bizi daha çok motive ediyor. İmkânlarımız ölçüsünde hizmetlerimizin ulaşmadığı ayağımızın basmadığı yer kalmayacak” diye konuştu.

HEM MUHTARLARDAN HEM VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Beton yol çalışmaları tamamlanan mahallelerin muhtarları ve mahalle sakinleri yapılan çalışmaların hem kaliteli hem de hızlı bir şekilde tamamlanmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek “Aşkın Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz. Başkanımıza çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun” sözleriyle teşekkürlerini ilettiler.