Ak Parti Altınordu İlçe Kadın Kolları Başkan ve Üyeleri’nden Başkan Tekintaş’a Ziyaret

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Yaptığımız plan ve projede hedefimiz sadece milletimizin menfaati milletimizin kendisi, milletimizin hizmetiydi.

Bunu sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

kadın1AK Parti Altınordu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Dursun ve Kadın Kolları Üyeleri Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kadın Kolları Başkanı  Fatma Dursun, Başkan Tekintaş ve ekibine başarı dileklerini iletirken,“Başkanım sizlere hayırlı olsun temennisinde bulunmak için geldik. Gerçekten yoğun bir süreç yaşadık. Bana destek veren Altınordu teşkilatıma çok teşekkürler ediyorum. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Kadın Kolları ve İl Kadın Kolları teşkilatına seçim sürecinde ortaya koydukları çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

kadınBaşkan Tekintaş,  yaptığı konuşmada, “Süreci en iyi şekilde yaşayan, birlikte yaşadığımız arazinin her noktasında ev ev girerek, milletimizin gönlünde yer almak, onların bu seçim süresi içerisinde bize vereceği desteği sağlamak üzere gerek il, gerek ilçe kadın kollarımız gece gündüz seferber oldular.  İlk defa Ordu’da bir yerel seçimde bir bütünlüğün birlikteliğin geçmiş ve gelecek mevcut herkesin bir arada olduğu çalışmanın yaşandığı bir dönemi gördük. Bununda sonucu milletimiz de bize güven verdi. Biz onları verdiğimiz sözü, verdiğimiz güveni her halde iyi anlatmış olmalıyız ki, onlarda bize sonsuz güven verdiler. Bu seçimde 20’de 20 sloganıyla çıktığımız yolda bizi mahcup etmediler. Onun için milletimize çok teşekkür ediyoruz. Sorumluluğu var, ağır bir sorumluluğu olduğunu biliyoruz. Bu bilinç içerisinde çalıştık. Her süreç ve her çalışmada yaptığımız plan ve projede hedefimiz sadece milletimizin menfaati milletimizin kendisi, milletimizin hizmetiydi. Bunu sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“EN İYİ TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR”

“Teşkilatlarımız bu noktada bundan sonrada bizim en önemli olmazsa olmazımız” diyen Başkan Tekintaş, “Biliyoruz ki, Bu hedefi ortaya koyarken temel beklentimiz milletimizin memnuniyetidir. İlk iş olarak milletimiz Altınordu ilçemizde fark        ettiği gibi temizlik çalışmasının en iyi şekilde organize etmek, yaptığımız çalışmalar ile gece gündüz demeden 24 saat esaslı bir planlama ile şehrimizin temiz tutulmasını ve sokakların bu güzellik ve temizlik içerisinde herkes tarafından kullanılabilir hale getirmesiydi. Bunu başarmaya devam ediyoruz. Başardık demiyoruz, bunun birlikte yapılması gerekiyor. Halkımızdan çok şey bekliyoruz. Bütün kardeşlerimize şunu söylüyoruz, ‘Biz temizleyeceği ama lütfen kirletme noktasında siziler de dikkatli olun’ sadece temizlik yetmiyor. En iyi temizlik kirletmemektir. Bu mantıkta değerlendiriyoruz. Önümüzdeki günlerde daha farklı çalışmalar hissedilecek” diye konuştu.

“HUZURLU VE DAHA HİZMET DOLU GÜNLERİN YAŞANACAĞI GÜNLER OLACAK”

Otopark ve kaldırım çalışmalarını gündeme alacaklarını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “İkinci kademede mümkün olduğunca otoparklarımız ve kaldırımız ile ilgili çalışmalarımızı gündeme alacağız. Sırasıyla bunları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu görsel ve kullanılan alanları belli bir düzene soktuktan sonra yeni yatırımlar, verdiğimiz sözler özellikle plan ve projeler ile sunduğumuz çalışmaları hızlı bir şekilde tek tek hayata geçirme çalışmaları başlatacağız. Komisyonlarımızı oluşturduk, yönetimleri oluşturuyoruz, bütçeleri planlıyoruz. Artık hedefimiz milletimizin bize gösterdiği bu teveccüh ve kabulleri de takip etmek. Bizde milletimizi halkımızı kardeşlerimizi esnaflarımızı tüm dostlarımızı ziyaret edip teşekkür edeceğiz. Bunları yaparken de dert dinlemeye devam edeceğiz. İkisini bir arada götürmeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki günler daha farklı, daha huzurlu ve daha hizmet dolu günlerin yaşanacağı günler