AKYAZI MAHALLESİ “KENAN SÖZERİ PARKI”NDA MUTLU SONA AZ KALDI

Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 mahallede yapımı devam eden parklarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yaşanılabilir bir şehir için alt yapıdan üst yapıya kadar birçok alanda çalışma yürüten Altınordu Belediyesi vatandaşların da istek ve taleplerini tek tek yerine getiriyor.

Çalışmalar kapsamında Akyazı Mahallesinde yapımı devam eden Kenan Sözeri parkında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Engin Tekintaş yaptığı açıklamada ” Park çalışmasını yaptığımız alan daha önce kaderine terk edilmiş ve mahallemize yakışmayan bir görüntü içerisindeydi. Belediye olarak bu alana modern bir park yapımı için çalışma başlattık. Bizlerde ekip arkadaşlarımız ile yapılan bu çalışmaları fırsat bulduğumuz her an yerinde inceleyerek yetkili arkadaşlarımızdan bilgi alıyoruz. Kenan Sözeri parkımız toplam da 2875 metrekare alana yapılıyor. İçerisinde ağaç altı oturma bankları, Süs havuzu, pergola çocuk oyun alanı ve fitnes spor aletleri ile  mahalle sakinlerimizin hizmetinde olacak” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ”

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Mahalle sakinleri ise “ Yıllardan beri el sürülmeyen ve hep göz ardı edilen bir alana Başkanımız sahip çıktı. Projeden de anladığımız kadarıyla bu proje mahallemizin önemsendiğini ve artık fark edildiğinin göstergesidir. Yapılan çalışmaları taktir ile karşılıyoruz. Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştular.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>