ALTINORDU BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

1 3P6A9936 3P6A9939Altınordu Belediye Meclisi Nisan Ayı 2. oturumu gerçekleştirdi.

Altınordu Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti, MHP ve CHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda basin mensubu katıldı.

Altınordu Belediye Meclisi Nisan Ayı 2. Birleşim toplantısında Altınordu Belediyesi’nin 2016 yılı idare faaliyeti görüşülerek onaylandı.

Sebayittin Gürbüz başkanlığında gerçekleşen mecliste Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Meclis üyelerine faaliyet raporunu sundu.

Başkan Engin Tekintaş, Altınordu’nun geleceğini birlikte inşa ettiklerini belirtirken, tamamlanmış, yürütülen ve planlanana projeler hakkın da meclis üyelerini bilgilendirdi.

Sunumun ardından gerçekleşen oylama sonucu idare faaliyet raporu oy çokluğu ile  kabul edildi.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>