ALTINORDU BELEDİYESİ “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” DOLAYISIYLA KARANFİL DAĞITTI

Altınordu Belediye Başkanlığı tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısı ile esnafa ve vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

Altınordu Belediye Başkan vekili Aydın Şaşmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, Çarşamba Pazarı ile kamu kurumlarındaki bayanlara karanfil dağıtılarak ” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı.

Altınordu Belediye Başkan Vekili Aydın Şaşmaz, yaptığı açıklamada, “Öncelikle tüm kadınlarımızın bu özel günü kutluyorum. Kadınlarımız; gerek hayatın her alanında gösterdikleri başarıları ile, gerekse yetiştirdikleri nesillerle ülkemizin geleceğinin şekillenmesine çok büyük katkıda bulunuyorlar. Bu nedenle kadınlarımıza ne kadar güzel imkân sunabilirsek, toplum olarak da o oranda güçleneceğimize inanıyorum. Bugün  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nünde kadınlarımızın bu özel gününü kutlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş’ın selamlarını ilettik. Kadınlarımızı sadece bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Bu vesileyle bir kez daha “8 Mart Dünya kadınlar günü”nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte her türlü şiddetten uzak, sağlıklı, huzurlu ve mutlu güzel bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.

Karanfil alan vatandaşlar bu jestten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.