Altınordu Belediyesi Güvenli Ve Konforlu Ulaşım İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde yaptığı yol bakım ve onarım çalışmaları ile ulaşımdaki sorunları ortadan kaldırırken yapılan beton yol ve asfalt çalışmalarıyla da yollarda güven ve konfor sağlamayı hedefliyor.

HABER (3)

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde devam ettiği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok bölgede çalışmalarına devam eden ekipler bir yandan beton yol inşa ederken bir yandan da asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. Altınordu Belediyesine bağlı ekipler ayrıca mevcut yolların iyileştirilmesi için bakım ve onarım çalışmaları yaparken diğer taraftan da yol güvenliğini sağlamak ve bu yolların ömrünü uzatmak amacıyla sanat yapıları olarak adlandırılan beton duvarlar inşa etmeyede devam ediyor.

İlçe Genelinde 6 Ekip  Durmaksızın Çalışıyor

Yol genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını ilçenin genelinde sürdüren Altınordu Belediyesi bu çalışmalarını 6 ekiple gerçekleştiriyor. 2’si yedek olmak üzere 4 gruptan oluşan ekiplere bağlı olarak 24 kamyon, 6 silindir, 6 greyder ve 3 adet bekoloder hizmet veriyor. 3 adet bekoloderden 2’si dış mahallelerde çalışma yapan 4 ekibe, 1 adet bekoleder ise yedek ekiplere destek sağlıyor. Yedek bekletilen 2 ekipten bir tanesi merkez mahallelere, diğeri yedek ekip ise dış mahallelerdeki ekiplere bağlı oluşabilecek acil durumlara karşı anında müdahale edilebilmesi amacıyla hazır bekletiliyor. Yol bakım ve onarım ekiplerinin dışında beton yol ve asfalt çalışmaları da yüklenici firmalar arıcılığı ile durmaksızın sürdürülüyor. Altınordu Belediyesi bu çalışmalar ile daha konforlu ve daha güvenlikli bir ulaşım ağı oluşturmayı hedefliyor.

HABER (2) HABER (1) HABER (4) HABER (5) HABER (6)

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*