ALTINORDU BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi kurum içi eğitim seminerlerine devam ediyor. 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi Kontrol Kanunu ve Taşınır Mal işlemleri ile ilgili personele bilgilendirme eğitim verildi.

Altınordu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü ile Altınordu Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Cumartesi pazarı katlı otoparkında bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kurum müdürleri ve personel katıldı.

Seminerde bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ” Yeni kurulan bir Belediye olarak attığımız adımları doğru ve isabetli olması adına hizmet içi eğitim seminerlerine önem veriyoruz ve zaman içinde bu tarz seminerleri düzenlemeye devam edeceğiz. Ben öncelikle böyle bir eğitim semineri organize eden Mali Hizmetler Müdürlüğümüze ve İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmet-İçi Eğitim semineri karşılıklı soru cevap bölümünün ardından son buldu.