ALTINORDU BELEDİYESİ RAMAZAN YARDIM KOLİLERİNİN DAĞITIMINA BAŞLADI

IMG_1332Ramazan ayının paylaşım, yardımlaşma ve dayanışma ayı olması nedeni ile Altınordu Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yardım kolileri dağıtımına başladı.

Altınordu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin, Ramazan ayı boyunca yapacağı  gıda yardımı, 92 mahallede yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Altınordu Belediyesi tarafından ilk dağıtımı yapılan yardım kolilerinin dağıtımına Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Başkan Yarımdımcıları Aydın Şaşmaz ile Fatih Evli’de katıldı.

Yüzlerce yardım kolisinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı organizasyonda konuşan Belediye Başkanı Engin Tekintaş; “Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere paketlediğimiz koliler Belediyemiz görevlilerince dağıtımı yapılacaktır”  dedi.

IMG_1320Başkan Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti. “Sosyal Yardımlaşma Derneği  ve Sosyal yardım İşleri Müdürlüğü’müzün birlikte yürüttüğü bu  çalışma kapsamında ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıyoruz. Yürütülen bu çalışma kapsamında ihtiyaç sahiplerini tespit ederek burada hazırladığımız kolileri onlara birebir teslim ediyoruz. Başkan yardımcılarımız ve diğer görevliler bu çalışmaları yakından  takip ediyor. Hazırlanan  yardım kolilerinin  sayısı önemli değil, önemli olan milletimizin de desteği ile bu ihtiyaçlara cevap verebilmektir. Hedefimiz; Milletimizin mutluluğudur. Kimsesizlerin kimsesi olabilmek adına Altınordu Belediyesi olarak  ihtiyaç sahiplerine hem gıda, hem de diğer yardım ve etkinlikler ile ulaşmaya çalışıyoruz. Resmi olarak arkadaşlarımız dağıtımlara başladılar. Yardım alan vatandaşların gerçekten bu yardıma ihtiyaçları olup olmadıklarını araştırıyorlar. Yardıma ihtiyacı olanlara bu paketler veriliyor ve adreslerine kadar götürülüyor” dedi.

Altınordu Belediyesi Sosyla Yardım İşleri Müdürlüğü ile 92 Mahalle Muhtarlarının ortak çalışması neticesinde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı boyunca yardım kolileri hazırlanarak adreslerine teslimi yapılacaktır.