ALTINORDU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI AÇILDI

3Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Şirinevler Mahallesi’ndeki yeni binası düzenlenen törenle Altınordulular’ın hizmete açıldı.

Hizmet binasının açılış törenine Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz , Fatih Evli, Belediye Meclis Üyeleri,birim müdürleri ve temizlik işleri personelleri katıldı.

Açılış kurdelesini Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte kesen Başkan Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada,  Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne oluşturulan alanın diğer birimlere de oluşturulacağını söyledi.

1Altınordu Belediyesi Hizmet Binası için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan  Tekintaş, “Her geçen gün inşallah çalışma ortamımızı güzelleştirmek, yenilemek ve bununla ilgili daha rahat bir ortam sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün hem makine parkının daha güzel olabilmesi adına hem de çalışma ortamının güzelleştirilmesi adına özel bir çalışma yapıldı. Bu çalışmaların neticesinde bir mekan Temizlik İşleri Müdürlüğümüze tahsis edildi. Altınordu Belediyesi olarak bundan sonrada kademeli olarak Destek Hizmetlerimize, Fen İşleri Müdürlüğümüze birimlerin makine ve ekipmanı ile bir arada olabileceği ve birlikte yönetimi en iyi şekilde koordineyi sağlayabilecekleri yeni alanlar oluşturacağız. Altınordu Belediyemizin mevcut binasında olan sıkıntıyı gidermek içinde bir plan ve proje hazırlığı yürütüyoruz. Yeni bir belediye binası oluşturmak için de uygulama projemizi Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Evli’nin önderliğinde hazırlattırıyoruz. Önemli olan mekanları iyileştirmek ama rahat bir ortam sağlanırken çalışanlarımızın da huzurunun korunabilmesini sağlayabilmektir. Hizmet adına emek sarf eden Başkan Yardımcılarımıza ve tüm ekibimize teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

Başkan Tekintaş ve beraberindekiler açılışın ardından hizmet binasını gezdiler.