ALTINORDU BELEDİYESİ “YAZ FUTBOL OKULU” SEZONU KAPATTI

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen “Yaz Futbol Okulu”2016 yılı sezonunu tamamladı.

Durugöl 1 nolu sahada düzenlenen sezonun kapanış etkinliğine Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli ve Altınordu Belediyesi kulüp yöneticileri katıldı.

7-14 yaş guruplarından oluşan 100’ün üzerinde sporcunun katıldığı “Yaz Futbol Okulu’nun kapanış etkinliğinde konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak çocukların eğitimlerine destek vermenin yanında sportif manada da gelişimlerine katkı sağlamak için çalışma yaptıklarını” söyledi.

“ALTINORDU BELEDİYESPOR’A YENİ TESİSLER VE AKADEMİ LİGİ”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada “ Hedefimiz sezon öncesi yeni tesislerin yapımı ile akademi liginde her yaş gruplarında başarılı takımları ortaya çıkartmak. Bunun için değerli hocalarımız çalışmalarını titizlik içerisinde yapıyorlar. Bize düşen görev burada çocuklarımızı spor’a teşvik etmektir”

“SİZE GÜVENİMİZ TAM”

Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Yaz tatillerini sporla, sanatla uğraşarak iyi insan olmak ve hayata hazırlanmak için geçirmek lazım. Aileleriniz de sizlerin hayatta iyi bir insan, iyi bir birey olmanız için büyük gayret sarf ediyorlar. Bu nedenle onlara da teşekkür ederim. Sizlere de sorumlu bir birey, disiplinli bir insan olma sorumluluğu düşüyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması, adaletli bir düzen olması için şimdiden çalışmanız gerek. Kendinize iyi vasıflar kazandırmak adına attığınız bu adımlar için sizleri kutluyorum. Sizlere olan güvenimiz tam. Güzel Türkiye’miz için hep bir arada olmak zorundayız” şeklinde konuştu.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>