ALTINORDU BELEDİYESİ YENİ MECLİS SALONUNDA İLK TOPLANTISINI YAPTI

Altınordu Belediyesi’nin Haziran ayı Olağan Meclis toplantısı Altınordu Belediyesi Yeni Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi yeni hizmet binasında faaliyete giren Meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Başkanlık yaptı.

Gerçekleşen toplantı öncesi bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Yeni hizmet binası içinde olan bazı eksiklikleri tek tek gideriyoruz. Daha önce Ordu Büyükşehir Belediyemizde yaptığımız meclis toplantılarımızı artık Altınordu Belediyesi hizmet binası içinde oluşturduğumuz meclis toplantı salonumuzda yapacağız. Bizlere her zaman destek veren siz değerli meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza yeni meclis salonumuz hayırlı olsun. Yapılan her hizmet Altınordu’muz için olduğunun her zaman bilincindeyiz. Bizler, bu makamlara millete hizmet etmek için geldik. Millete hizmet ederken de en iyi şartlarda onlara yakışır şekilde modern şartlarda  hizmet etmek bizim görevimizdir”

“MECLİS ÜYELERİNDEN SALONA TAM NOT”

Altınordu Belediyesi yeni hizmet binasında hizmete giren Altınordu Belediyesi Meclis Toplantı Salonunu beğendiklerini ifade eden  AK Parti, CHP ve MHP’li Meclis üyeleri yeni yapılan Altınordu Belediyesine böyle bir salonun yakıştığını söylediler. Meclis üyeleri toplantılarının kendilerine ait bir salonda yapılacak olmasının ise kendilerine mutluluk verdiklerini sözlerine eklediler.

Öte yandan Altınordu Belediye Meclisi yeni hizmet binasında ilk meclis toplantısında İmar komisyonlarından gelen raporların görüşülmesinin yanı sıra, 2B arazileri için kadastro çalışmalarında kadastro ekipleri ile görev yapmak üzere Alınca, Ali Sayvan, Gerce ve Hürriyet Mahallesi bilirkişi seçimleri yapıldı

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*