ALTINORDU BELEDİYESİ’NİN İFTAR PROGRAMLARI TOPLUMUN HER KESMİNİ BİR ARAYA GETİRMEYE DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi düzenlediği iftar programları ile toplumun her kesimi ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Altınordu Belediyesi’nin mahallelerde organize ettiği iftar programları, farklı düşünce ve yaşlara sahip binlerce kişiyi aynı masanın etrafında toplamaya devam ediyor.  Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın eşi Münire Tekintaş ile birlikte katıldığı iftar programına, Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aynı duaya amin deyip, aynı çorbadan birlikte içtiklerini ifade eden  Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sağlık ve sıhhat içerisinde Bayramı da birlikte karşılamayı arzu ettiklerini söyledi. Başkan Tekintaş;

“Özellikle komşuluğun, kardeşliğin ve bir arada bulunmanın,  bu güzel Rahmet ayında sevabı paylaşmanın bir göstergesi olarak hazırlamış olduğumuz iftar programlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Cumhuriyet Mahallesi ile birincisini gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğinde yaklaşık bin kişi ile aynı duaya amin dedik, aynı çorbayı birlikte içtik. Bugün de yine çok önem verdiğimiz dostlarımızın bir arada yaşadığı Saraycık Mahallemizde iftarımızı açtık.  Saraycık Mahallesi’ne yakın olan Emen, Osmaniye ve Yukarıtepe Mahallelerinde yaşayan kardeşlerimizin burada buluşmasını sağladık. Cenab-ı Hakk’a hamdolsun ki sağlık ve sıhhat içerisinde bu gün de iftara ulaştık. Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu da günahlardan kurtuluş olarak bildiğimiz mübarek Ramazan ayının ortalarındayız. İnşallah sağlık ve sıhhat içerisinde bayramı birlikte karşılamayı ve birlikte bayram etmeyi arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

saraycık 1 saraycık 2 saraycık 4 saraycık 5