“SEVGİ VE KARDEŞLİK KÜTÜPHANESİ”NE DESTEK

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonunca (GENÇKONFED), Şırnak’ta terör örgütü PKK mensuplarınca yakılan kütüphanenin yerine, “Sevgi ve Kardeşlik Kütüphanesi” kurmak için düzenlenen kitap toplama kampanyasına Altınordu Belediyesi’de destek verdi.

GENÇKONFED Yüksek Danışma Kurulu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün sosyal medya üzerinden başlattığı kampanya ile 81 ilden toplanan kitaplarla Sevgi ve Kardeşlik Kütüphanesi hayata geçecek.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  “Sevgi ve Kardeşlik Kütüphanesi” için Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Ordu İl Temislcisi Kübra Kırca’ya  “Oyuncak ve Kitap Kumbarası”nda toplanan kitapları teslim etti.

Başkan Tekintaş, burada yaptığı konuşmada, ”  Altınordu Belediyesi olarak oyuncak ve Kitap kumbarası oluşturduk. Bu projede mümkün olduğunda okunmuş problemsiz olan kitaplarımızı toparladık.  Bugün bu kitaplarımızı Şırnak’ta terör örgütü PKK mensuplarınca yakılan kütüphanenin yerine kurulacak “Sevgi ve Kardeşlik Kütüphanesi”ne ulaştıracağız. Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Ordu İl Temislcisi Kübra hanıma bugün bu kitapları teslim ediyoruz. Türkiye’nin geleceğine kast etmiş olanların terörle ulaşmak istedikleri noktaya asla ulaşamayacakları göstermek üzere hazırlanan bu kütüphaneye ulaştıracaklardır. Bu projeyi çok anlamlı gördük. Ayrıca Oyuncak ve Kitap Kumbarasına kitap ve oyuncak ulaştıran vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Toplanan kitaplar, Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Federasyonu’na teslim edilerek Şırnak’a ulaşması sağlanacak.