ALTINORDU BELEDİYESPOR SEZON HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Ordu 1. Amatör kümede A Grubunda mücadele eden Altınordu Belediyespor Teknik Direktör Ergin Döner gözetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeni sezon öncesi takımın moral motivasyon açısından iyi durumda olduğunu ifade eden Teknik Heyet, bu sene hedeflerinin BAL ligi olduğunu söyledi.2 sezon final mücadelesinde BAL Ligi baraj maçı oynamayı kaybettiklerini ifade eden Teknik Direktörü Ergin Döner, takımın yeni sezon öncesi moral ve motivasyon açısından çok iyi konumda olduğunu bu sezon hedeflerinin,  BAL ligine katılmak olduğunu” ifade etti.

“Alt Yapıya Önem Veriyoruz”

Altınordu Belediyespor olarak alt yapıya önem verdiklerini ve alt yapı antrenörleri sayesinde Ordu’nun adeta futbolcu fabrikası haline geldiklerini ifade eden Döner, bu ekip ve bu çocuklarımız ile gelecek yıllar çok iyi işlere imza atacağız.” şeklinde konuştu.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>