Altınordu Belediyesporlu Minikler Almanya’da Şov Yaptı

Minik Futbolcular, Grubu İkinci Bitirerek Tur Atladı

Altınordu Belediyesi U11 Futbol Takımı Almanya’nın Recklinghausen kentinde düzenlenen Uluslararası U11 Hillen Cup Futbol Turnuvası’nın ilk gününde oynadığı futbolla ve aldığı sonuçlarla göz doldurdu.

HABER (1)

Altınordu Belediyesi’nin ‘Kardeş Şehir Projesi’ yürüttüğü Almanya’nın Recklinghausen kentinde her yıl düzenlenen ve festival havasında geçen Uluslararası U11 Hillen Cup Futbol Turnuvası başladı. Birçok ülkeden 20 takımın mücadele ettiği turnuvada boy gösteren Altınordu Belediyesi U11 Futbol Takımı turnuvanın ilk gününde izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Altınordu Belediyespor Nağmağlup Tur Atladı

Recklinghausen kentinde SG Hillen Stadyumunda düzenlenen turnuvanın açılış maçı Altınordu Belediyesispor ve SG DJK RW Hillen takımı arasında oynandı. Seyir zevki yüksek geçen maçı Altınordu Belediyespor 3-0 kazandı. İlk maçından galip ayrılan Altınordu Belediyespor çıktığı ikinci maçında ise SG Suderwich takımını 1-0′lık skorla geçti. Turnuvanının iddalı takımlarından olan RSC Eintracht Dortmunt takımı ile üçüncü maçına çıkan Altınordu Belediyespor bu maçta ise sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Günün dördüncü ve son maçında Cadley Football Club ile karşılaşan Altınordu Belediyespor rakibini 2-0′lık skorla yenerek grubu ikincilik ile bitirdi ve tur atladı.

Oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Altınordu Belediyespor müsabakaların ardından ikinci tur maçlarını beklemeye başladı.

HABER (2) HABER (3) HABER (4) HABER (5)

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*