ALTINORDU’DA AYDINLATMA LAMBALARI ELDEN GEÇİYOR

Altınordu Belediyesi, ilçe genelinde aydınlatma direklerinde yenileme çalışması başlattı.

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma ile ilçe genelinde cadde, sokak ve parklardaki elektrik lambalarında onarım ve bakım çalışması yapılıyor.

Yapılan çalışmanın belirli aralıklar ile ekipler tarafından yapıldığını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında  olmaları için bu çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Başkan Tekintaş, açıklamasına şöyle devam etti. “ Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz her gün ilçe genelinde bozulan veya arızalı olan aydınlatma lambalarında çalışma yürütüyorlar. Birde buna bağlı olarak belli aralıklar ile çalışma yapılarak ilçe genelindeki aydınlatma lambalarında çalışma yapılıyor. Bozuk yada devamlı sıkıntılı olan aydınlatma lambaları elden geçirilerek ya tamir ediliyor, yada yenisi ile değiştiriliyor. Hedefimiz ilçemizin hem gündüz hem de gece daha güvenli hale getirmek” diye konuştu.