ALTINORDU’DA BASKI BETON KALDIRIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede baskı beton kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Altınordu’nun her geçen gün gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu, bunun da yeni yollar ve kaldırımlar anlamına geldiğini ifade eden Belediye Başkanı  Engin Tekintaş, ” Hızlı gelişen ve büyüyen ilçelerinden birisiyiz. Milletimize Belediye ile ilgili her türlü hizmeti en güzel ve layık oldukları şekilde götürüyoruz. Bunların arasında yeni yollar ve kaldırımlar da var. Hava şartlarının elverdiği her gün biz belirli bir program dahilinde hareket ediyoruz. Ekiplerimiz Durugöl Mahallesi Durugöl İlkokulu ve Karşıyaka Mahallesi Ulus Caddesinde baskı beton kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni kaldırımlar yapmanın yanı sıra eskiden yapılmış ancak çeşitli nedenlerle kullanılamaz durumda olanları da baskı beton kaldırımlarla değiştiriyoruz Belediye olarak hedefimiz yolları ve kaldırımları sorun olmaktan çıkarmak” diye ifade etti.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>