ALTINORDU’DA PARKLAR ARTIK DAHA GÜVENLİ

Altınordu Belediyesi  ilçe merkezinde bulunan bazı parklarını  IP kamera sistemi ile 24 saat koruma altına alarak daha güvenilir bir hale getirdi.

Altınordu Belediyesi, vatandaşların huzur içinde parklardan yararlanmalarını sağlamak amacı ile ilçenin en büyük parklarını güvenlik kameraları ile takip ediyor.

Altınordu Belediyesi  Bilgi İşlem Müdürlüğü ekipleri  tarafından  şehrin en büyük parkları IP kamera sistemi ile 24 saat kayıt altına alınıyor. Vatandaşların daha güvenli bir ortamda vakit geçirmesi ve gelebilecek olumsuz olayların önlenmesi aşamasında büyük katkı sağlayacak kameralar, fiberoptik altyapı ile Park Bahçeler ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından 24 saat takip ediliyor. Zaman zaman baş gösteren şikayet konularına anında müdahale olanağı verecek olan IP kamera sistemi, geriye dönük  1 aylık kayıtlar da alacak.

Can ve mal güvenliği açısından kameralı denetimi park ve bahçelerde uygulamaya aldıklarını belirten Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli şartlarda gelişimini önemsiyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. İlk etapta ilçemizde yeni kurulan büyük parklarımız 7 gün 24 saat kamera sistemi ile izleniyor. Kayıt altına alınan bu görüntüleri istenildiği taktirde geriye dönük 1 aylık kayıt alabiliyoruz. Parklarımıza kurduğumuz bu sistem ile çocuklarımız hoşça vakit geçirirken, ebeveynlerin de içi daha rahat olacak. Bunun dışında park içinde bulunan malzemelere zarar verilmesi durumunda yine kameralar yardımı ile tespit edebileceğiz. Yaptığımız bu çalışmaların temelini halkımızın huzur ve güvenliği oluşturmaktadır” diye konuştu.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>