“Atık Pil Toplama Yarışması” Sonuçlandı

Altınordu Belediyesi’nin çocuklarda çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla başlattığı atık pil toplama yarışması sonuçlandı.
Karşıyaka Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, en fazla atık pil toplayarak birinci oldu.
Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılı başında okullar arasında, çevre bilincini yükseltmek ve geri dönüşüme katkıda bulunmaya teşvik amaçlı başlatılan ’Atık Pil Toplama Yarışması’nda Karşıyaka Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, 463.5 kilogram atık pil toplayarak yarışmada birinci oldu.

pill

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*