BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ “15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER” SERGİSİNİ AÇTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından “ 15 Temmuz Demokrasi ve Şehtiler” konulu fotoğraf sergisi açıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde açılan sergiye Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Program da bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “15 Temmuz milli iradeye ve geleceğe sahip çıkma günüdür. 15 Temmuz’u unutmayacağız ve yaşatacağız. O gece bilindiği gibi darbecilere karşı bir grup haine karşı Vatanımızı bölmek parçalamak isteyenlere karşı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, ’sokağa çıkın’ çağrısının ardından halkımız meydanlara inerek ülkemizi savunmuştur” dedi.
Başkan Engin Tekintaş sözlerine şöyle devam etti “Milletimizde tanklara, tüfeklere, toplara, uçaklara karşı vücudunu siper ederek darbe girişimine karşı çıkmıştır. Karanlıkla başlayan ancak sonu güzel biten ve 15 Temmuz sonrasında her gün daha da güçlenerek bir millet olduk. Bu vesile ile bugün burada açtığımız sergi gelecek nesillerin geçmişte yaşadığımız sıkıntıları ve acıları görme adına önemlidir. Siz değerli öğrencilerimiz bu sergiyi gezerek milletimize yapılmak istenilen hainliği rahatlıkla görebilirsiniz” şeklinde konuştu.
Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdür Vekili Adil Koçak ise “15 Temmuz’da Darbe Girişimi ile iligili olarak bir konuşma yaptılar.
Daha sonra ise Altınordu Belediye Başkan Engin Tekintaş ve davetliler “15 Temmuz Demokrasi ve Şehtiler” konulu fotoğraf sergisinin açılışını yaparak fotoğrafları incelediler.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>