BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ’TAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

HABERLER (2) anne (6)Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Regaip Kandili ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bütün İslam aleminin mübarek Regaip Kandili’ni kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Üç ayların ve kandillerin Müslümanların nazarında müstesna bir yeri bulunduğunu hatırlatan Başkan Engin Tekintaş, insan hırsıyla kazanma ve rekabet gücünü hep körüklediğini bunun da bireylerin kazanma uğruna her şeyi mubah görmelerine neden olduğunu sonuçta bireylerin toplumdaki ilişkilerinde sosyal davranışlarında ahlak ve fazilet ilkelerinin unutulduğunu söyledi.

Mübarek gün ve gecelerin insanın kendisini yargılamasına ve sorgulamasına neden olduğunu bunun için bu anlamlı günlerin bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş, kandillerin münasebetlerimizi değerlendirmemiz ve nefis muhasebesi yapmamız için son derece değerli bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>