BAŞKAN TEKİNTAŞ 19 EYLÜL GAZETECİLER DERNEĞİ’NİN 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.

BASIN ÇALIŞANLARI BİZİM MESAİ ARKADAŞIMIZDIR.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hayati Öztürk, 19 Eylül Gazeteciler Derneği’nin kuruluşunun 2. yıl dönümü nedeni ile Derneği ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Tekintaş ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hayati Öztürk 19 Eylül Gazeteciler Dernek Başkanı Erdoğan Erişen ve Dernek üyeleri karşıladı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Dernek üyelerine hayırlı olması temennisinde bulunarak, güçlü basının sağlıklı bir ülke yapısını ortaya çıkaracağını söyledi. Anadolu’nun birçok bölgesinde yaşanan zorluklara rağmen basın mensuplarının görevlerini büyük bir özveri ile yaptıklarını belirten Başkan Engin Tekintaş “Kentimizde de bu durumda olan çok sayıda basın mensubu arkadaşımız var. Bizler onları mesai arkadaşımız olarak görüyoruz. Çünkü zor şartlar altında çalıştıklarını görüyoruz. Ancak Ordu’da en önemli sevincimiz, basın mensuplarının birlikteliği ve güç ortaya çıkarmalarıdır. Kentin sorunlarında çözüm bulma yolunda önemli etken olarak görüyoruz. Alınan kararlarda kamuoyunu bilgilendirme noktasında çok önemli rol üstleniyorlar. Dernekleşmek ise bu değeri bir kuvvet haline getiriyor ve basın mensuplarının her türlü hakkını aramasında bir destek oluyor. Bu kapsamda 19 Eylül Gazeteciler Derneği’nin 2. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen gerçekleşen ziyaretten dolayı Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hayati Öztürk’e etti teşekkür etti.

19 Eylül Gazeteciler Dernek Başkanı Erdoğan Erişen, basının bir toplumun aynası olduğunun altını çizerek, sözlerine şöyle devam etti.

” Bugünün anlamı bizler için çok büyük önem taşıyor. Öncelikle Gaziler Günü olması yine aynı şekilde Atatürk’ün ilimizi ziyaret ettiği gün olması nedeni ve bizim derneğimizin kuruluşunun 2. yılı olması bizlerde ayrı bir heyecan yarattı.

Derneğimizi kurmadan önce arkadaşlarımız ile bu iki önemli günün adını taşıyan bir günde derneğimizi kurmuştuk. Bu ismi taşıyor olmasından da ayrıca dernek üyelerimiz ve bizler onurluyuz. Dernek adına bu kısa dönemde önemli çalışmalara imza attık. Bizim öncelikli hedefimiz; Ordu Basınıdır. Şehrimizi yönetenler ile birlikte gelecekte çok daha güzel şeyler yapacağımızı düşünüyor, bizleri bu günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum,şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ve beraberindekiler Derneğin kuruluşunun 2. Yıl pastasını birlikte kestiler.