BAŞKAN TEKİNTAŞ; 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Altınordu ilçesine bağlı Mahalle Muhtarı ve eşleri ile bir araya gelen Başkan Engin Tekintaş, “Çalışma arkadaşı olarak gördüğümüz muhtarlarımız ile her zaman diyalog içinde olduklarını” söyledi.

4 gurup halinde gerçekleştirilen İstişare toplantısına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ile 92 Mahalle muhtarları ve eşleri katıldı.

92 MAHALLEMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Toplantıda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldikleri, 92 mahallede Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

30 Mart Yerel Seçimlerinde milletimiz bizim neler yapacağımızı bilmiyordu. Ancak bu millet sandık başına giderek bizim bu işi en iyi yapacağımızı kaanat getirerek bize bu göreve getirdi “ diyen Başkan Tekintaş; “ Vatandaşlarımız 30 Mart yerel seçimlerinde bizlere bu görevi verdi. Onun için biz ne yaparsak sizler için bu millet için yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.Altınordu ilçemizin sınırlarını oluşturan 92 mahalle bizim için önemli. Bizim için Gerce mahallesi neyse, Cumhuriyet yada Selimiye mahallesi de aynısıdır” diye konuştu.
1.5 YIL İÇİNDE YAPILAMAZ DENİLEN ÇALIŞMALARI YAPTIK, YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Hedeflerinin belli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “ Bizim hedefimiz belli. Biz Doğru yolda, Doğru Hedefte ve Doğru uygulmalar ile yolumuza devam edeceğiz. Amacımız siz muhtarlarımız ile işbirliği içinde mahallelerimize hizmeti kavuşturmak. Bunu da aradan geçen 1.5 yıl içinde yaptık. Şuana kadar başlattığımız beton yol projesinde 70 kilometrelik bir bölümün dökümü yapıldı. Hedefimiz 85 kilometre. Diğer yandan sıcak asfalt ve yol ağı genişletme çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Mahallelerimize parklarımız ve yeşil alan çalışmasında da her geçen gün artış var ve devam edecek. Biz 1.5 yıl içinde yapılamaz denilen çalışmaları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
ALTINORDU BELEDİYESİ MUHTARLARIMIZI ÖNEMSİYOR”

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz ise yaptığı konuşmada; “ Yeni Kurulan Altınordu Belediyesinin belirli aralıklar ile muhtarlarımız ile bir araya gelip istişarelerde bulunması ve muhtarlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm bulmasının takdirle karşıladığını söyledi” Başkan Akdeniz sözlerine şöyle devam etti. “ Özellikle bu yapılan toplantıların devamını dilerim.Muhtar arkadaşlarımızın dinlenmesi onların sorunlarının ele alınması ve mahallelerin sorunlarının çözümü noktasında bu toplantıların son derece önemli görüyorum. Ben Başta Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcılarına Muhtar arkadaşlarımıza gösterdikleri bu ilgi ve alkadan ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.