BAŞKAN TEKİNTAŞ “ 92 YIL ÖNCEKİ HEDEFTEN TAVİZ VERİLMEDİ”

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya ziyaretinin  92.yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

İlk tören Atatürk’ün Ordu’ya gelişinde karaya ilk ayak bastığı yer olan İlk Adım Anıtı önünde yapıldı. Burada yapılan törene, Ordu Vali Yardımcısı ve Altınordu Kaymakam Vekili Fatih Görmüş, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Kamuran Şahin, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimizi bundan 92.yıl önce ilimizi ziyaret ederek ilimizi ve bizleri şereflendirmişti. Aradan geçen yıllar içerisinde muhasır medeniyetlerin seviyesine ulaşabilmek için onun gösterdiği hedefler doğrultusunda çalışmalıyız. Bu vesile ile 19 Eylül tarihi hem bizim için hem de ilimiz ve ilçemiz için önemli bir tarih olmuştur” şeklinde konuştu.

Program daha sonra Altınordu Kaymakamlığını ziyaret ve OKSM’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerinin sergilendiği fotoğraf sergisi ile sona erdi.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>