“Altınordu’yu Beklediği Hizmetlere Kavuşturacağız”

orişadOrdu Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı Kadir Engin ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.

ORDUSİAD Başkanı Kadir Engin, 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Altınordu Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Engin Tekintaş’a çalışmalarında başarılar diledi.

orişad2İş adamları olarak yerel idarecilerle uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Kadir Engin, kısaca projelerinden de bahsetti.

Ordu Sanayici ve İş adamları Derneği yönetimini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, herkesin kolay ulaşabileceği bir yönetim anlayışını benimsediklerini söyledi.

Yeni bir bina çalışması içerisinde olduklarını da belirten Başkan Tekintaş “Önceliğimiz bir an önce hizmetleri başlatmak” dedi. Özellikle şehir temizliği  için düğmeye bastıklarını vurgulayan Başkan Tekintaş, “Temiz bir Altınordu hedefliyoruz. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürürken bizler de kontrollerimizi yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yazın artacak nüfusun da şimdiden göz önünde bulundurulduğunu belirten Başkan Tekintaş, temizlik timleri oluşturularak müdahalelerin anında yapılacağını söyledi.