BAŞKAN TEKİNTAŞ ASFALT İŞÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ramazan Ayında sıcak havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren asfalt işçilerini ziyaret ederek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde, asfalt işçileri sıcak havaya rağmen Ramazan ayında çalışarak evlerine ekmek parası götürüyor.

Son günlerde mevsim normallerinin üzerine çıkan sıcak hava hayatı olumsuz etkiliyor. Bunaltan sıcaklığa rağmen çalışmak zorunda olanlar ise bir yandan olumsuz hava koşulları ile, diğer yandan da çalıştıkları ortamın getirdiği zorlukla mücadele ediyor. O meslek grubunun başında ise asfalt işçileri geliyor. Bozulmuş yolları onaran, alt yapısı tamamlanan yollara asfalt döken işçileri ziyaret eden  Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, asfalt işçilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kış mevsiminde asfalt işinde zorlanıldığını belirten Başkan Tekintaş, havanın müsait olduğu yaz döneminde çalışmaların hız kazandığını, Ramazan ayına denk gelmesinin ise işçileri zorladığını belirterek, “Bu durum karşısında işini aksatmadan sürdüren işçilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş;

“Bölgemizin yapısı gereği yağışlı günlerin sayısı çok fazla. Ancak biz Altınordu Belediyesi olarak hava şartlarının müsait olduğu günlerde her alanı, her saati değerlendirmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz, Büyükşehir Belediye ekipleri ile birlikte sokaklarımızda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Personelimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Ramazan ayı içerisinde mesai saatleri içi ve dışında da olsa hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmayı sürdürüyorlar. Bu bizim için önemli. Çünkü kış şartlarında çok yoğun bir çalışma ortamı oluşturamıyoruz. Yağmurlu havada uygun çalışma alanları oluşturmak zor. Ancak havanın iyi olduğu dönemlerde bu çalışmaları yapmamız lazım. Ekiplerimiz böyle bir ortamda burada çalışmalarımızı yürütüyorlar.  Bugün burada ekiplerimiz yamama ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyorlar. Öte yandan yeni bulvar çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

ASFALT İŞÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ramazan ayı ve sıcak havanın zor şartlarına rağmen çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, özverili çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Tekintaş; “Ben onlara ayrıca teşekkür ediyorum. İki şey önemli; birisi fırının karşısındaki usta, diğeri ise burada sıcak asfaltın karşısında işini yapmaya çalışan çalışanlarımız. Hem asfaltın kendi sıcaklığı, hem de güneşin sıcaklığı ile burada işlerini yapmaya çalışıyorlar. Sabır limitinin sonuna kadar yükseldiği bir ortamda çalışmalarını yürütüyorlar. Ayrıca Ramazan günde de bu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar. Ben, özverili çalışmalarından dolayı Fen İşleri Müdürlüğümüzü ve asfalt ekibini kutluyorum, zor şartlar altında yaptıkları işten dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

asfalt 1 asfalt 2 asfalt 3 asfalt 4