BAŞKAN TEKİNTAŞ, BAŞARILI PERSONELLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, başarılı işçileri ödüllendirdi.

Altınordu Belediye Başkanlığı tarafından “Çalışanların Tanınması Takdir Edilmesi ve Ödüllendirilmesine İlişkin Yönerge”  doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli başarılı olan personeller plaketle ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, tarafından  personel Berat Mutlu, Muhittin Arayan ve İsak Akdeniz’e plaket takdim edildi.

Başkan Tekintaş, burada yaptığı konuşmada, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüzdeki personellerimize gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bulundukları birimde ortaya koyulan başarı milletimiz aracılığıyla bizlere yansıyor. Milletin bize teşekkürünü kendilerine plaketle bizde personellerimize sunuyoruz. Tüm personellerimize başarılar diliyorum, bundan sonra başarılı personellerimizi ödüllendirmeye edeceğiz” şeklinde konuştu.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>