BAŞKAN TEKİNTAŞ “ BASIN İLAN KURUMU ORDU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NE ATANAN MURAT YÜREKLİ’Yİ ZİYARET ETTİ”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Çetin Oranlı’nın Tokat İline atanmasının ardından Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürlüğü görevine getirilen Elazığ Şube Müdürü  Murat Yürekli’yi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Tekintaş’a ziyaretinde, Altınordu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç eşlik etti.

“ULUSAL VE YEREL MEDYAMIZ GÖREVİNİ BAŞARIYLA YAPTI”

15 Temmuz Darbe girişimi sürecinde Ulusal ve Yerel medyamız için bir kırılma noktası olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ 15 Temmuz Darbe sürecinde ulusal ve yerel medyamız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinin ve görüntüsünün en hızlı bir şekilde millete ulaştırması açısından çok önemliydi. Ulusal ve yerel medyamız bu görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Altınordu ilçemizde ve Ülkemizin dört bir yanında sürdürülen “ Demokrasi Nöbetleri” konusunda da medyamız görevlerini başarılı bir şekilde yerine getirerek bu süreci alınlarının akıyla geçirmiş oldular”

“YEREL MEDYAMIZ İÇİN ÖENMLİ BİR KURUM”

Yerel Medyamızın koruna bilmesi için Basın İlan Kurumlarının önemli olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş “  Demokrasi bir bütünlük içerisinde yürütülüyor. Basın İlan Kurumumuz da bu bütünlük içinde yerel medyanın korunması için önemli bir kurum olduğunu söyleyebilirim bu vesile ile yeni görev yerinizde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

“ANADOLU BASINI HER ZAMAN DEVLETİNİN YANINDA YER ALDI”

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Murat Yürekli “ Öncelikle Başkanımıza ve beraberindeki arkadaşlara nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Karadeniz’in en güzel ili olan Ordu’da görev yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 15 Temmuz Darbe girişiminde Ulusal ve Yerel medyanın destek vermemiş olması ve Milletinin yanında olması bizleri gururlandırdı. Gazeteci tabiri ile Anadolu Basını her zaman Devletinin yanında yer aldı, bundan sonra da Devletinin yanında yer alacaktır” diye konuştu..

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *