BAŞKAN TEKİNTAŞ BAŞKONSOLOS EKİCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici’ye üzerinde ismi yazılı olan Orduspor forması hediye etti.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yurt dışı ziyaretinde ziyaret ettiği Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici’ye üzerinde ismi yazılı olan Orduspor forması hediye etti.Başkonsolosu ziyaretinde, Frankfurt Kültür ve Turizm Ataşesi Osman Şahin ve Almanya Sigarasız Yaşam Derneği Başkanı Ordulu Öğretmen Mehmet Şaşmaz’da katıldı.Ziyarette bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş” Yurt dışında olan hemşehrilerimiz ile her fırsatta bir araya gelerek hasbihal ediyoruz. Bu ziyaretimizde de Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici bey’i ziyaret ederek ettik. Ben öncelikle başkonsolosa yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici, Türkiye’den gelen bütün dostlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Bu nazik ziyaretinden dolayı başta Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş olmak üzere, Frankfurt Kültür ve Turizm Ataşesi Osman Şahin ve Almanya Sigarasız Yaşam Derneği Başkanı Ordulu Öğretmen Mehmet Şaşmaz’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tekintaş, günün anısına Başkonsolos Ufuk Ekici’ye 48 numaralı Orduspor forması hediye etti.