Başkan Tekintaş, Çocukların Ve Vatandaşların Park Sefasına Ortak Oldu

13.07.2018

Başkan Tekintaş: “Vatandaşlarımızın Huzuru İçin Güvenli Parklar İnşa Ediyoruz”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Akyazı Mahallesinde bulunan Kazım Türkmen Parkı’nda vatandaşların ve çocukların park sefasına eşlik ederek onların misafiri oldu.

haber (1)

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Mesaisinin büyük bir kısmını yapılan projelere ve devam eden çalışmalara ayıran Başkan Tekintaş, kimi zaman parkta çocuklarla kimi zamanda kahvehanelerde, iş yerlerinde ve sokaklarda vatandaşlarla bir araya geliyor.

Başkan Tekintaş, Vatandaşların İstek Ve Temennilerini Dinledi

Akşam saatlerinde Altınordu Belediyesi tarafından yapılan ve güvenlik kameraları ile 24 saat kayıt altına alınan Akyazı Mahallesi’nde bulunan Kazım Türkmen Parkı’nı ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, vatandaşlarla ve oyun oynayan çocuklarla bir araya geldi. Parkta zaman geçiren ailelerle tek tek selamlaşan Başkan Tekintaş, kendisine yöneltilen sorulara da içtenlikle cevap vererek yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Başkan Tekintaş: “Vatandaşların Huzuru İçin Güvenli Parklar İnşa Ediyoruz”

Parkta zaman geçiren vatandaşlara sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, güvenli ve huzurlu parklar inşa ettiklerini söyledi. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların çok olumlu geri dönüşlerde bulunduğunu ve bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Başkan Tekintaş, “Altınordu ilçemizde inşa ettiğimiz modern parklarda vatandaşlarımız güven ve huzur içerisinde zaman geçiriyor. Bizde Akyazı Mahallesi’nde Kazım Türkmen Parkı’nda vatandaşlarımızla ve parkta oynayan çocuklarımızla bir araya gelerek hem misafirleri olduk hem de mutluluklarını paylaştık. Biz çocuklarımızın tertemiz ve güvenli ortamlarda oyun oynamaları için çalışıyoruz. Yaptığımız bu ziyaretlerle görüyoruz ki vatandaşlarımız bu çalışmalardan çok memnun. Bu memnuniyet bizi de çok mutlu ediyor. Bu tür çalışmalarımız her zaman devam edecek” dedi.

haber (1) haber (2) haber (3) haber (4) haber (5)