Başkan Tekintaş: “Eskipazar Mahallesi Modern Bir Kimlik Kazanıyor”

Altınordu Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Altınordu Belediyesi, Eskipazar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile mahalle sakinlerinin yüzünü güldürüyor.

HABER (3)Altınordu Belediyesi, ulaşım ağını genişletip kaliteli yollar yaparak Altınordu’yu modern bir kent yapma yolunda emin adamlarla ilerliyor. İlçe genelinde birçok mahalle de beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi bu kapsamda Eskipazar Mahallesi’nde bulunan birçok sokağı ise asfalt ile buluşturuyor.

Başkan Tekintaş: “Eskipazar Mahallesi Modern Bir Kimlik Kazanıyor”

Eskipazar Mahallesi’nde bulunan sokaklarda yapımı tamamlanan ve ileride yapılacak olan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Eskipazar Mahallesi’nde yapılan asfalt ve diğer alt yapı çalışmaları ile birlikte Eskipazar’ın modern bir kimlik kazandığını söyledi. Yapılan çalışmalar sonrası vatandaşların tozdan ve topraktan kurtulacağının altını çizen Başkan Tekintaş, “30 Mart Yerel Seçimlerinde mahalle sakinlerimize söz verdiğimiz çalışmaları yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu kapsam da mahalle sakinlerimizin beklentileri doğrultusunda hem alt yapı hem de üst yapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin gelişmekte olan mahallelerinden Eskipazar’da asfalt çalışmalarımız sürüyor. Mahalledeki vatandaşlarımızın tozdan ve çamurdan dolayı sıkıntıları vardı. Bu kapsamda bizde bu bölgelerde çalışma başlatarak vatandaşlarımızı asfalta kavuşturduk.  Bundan sonraki süreçte de Eskipazar ve birçok mahallemizde çalışmalarımız devam edecek. Mahalle halkımız yapılan hizmetlerle tozdan, topraktan, çamurdan ve çevre problemlerinden kurtulmuş olacaklar” dedi.

Mahalle Sakinlerinden Başkan Tekintaş’a Teşekkür

Eskipazar Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmaları mahalle sakinlerinden de tam not aldı. Mahallede yapılan asfaltlama çalışmalarının kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini belirten Eskipazar Mahallesi sakinleri hizmetlerin Eskipazar’ı değiştireceğini aktardılar. Yapılan asfalt çalışmaları ile tozdan ve topraktan kurtulacaklarını vurgulayan mahalliler, bu kapsamda Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür ettiler.

HABER (4) HABER (1) HABER (2) HABER (5) HABER (6)

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*