BAŞKAN TEKİNTAŞ, GAZETE DAĞITICILARINI AĞIRLADI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi’nde ulusal ve yerel gazeteleri abonelerine ulaştıran gazete dağıtıcılarını ağırladı.

Başkan Tekintaş, gazete dağıtıcılarının gece gündüz, yağmur çamur demeden gazeteleri okuyuculara ulaştırdığını belirtirken, ” Bugün basın camiasında yazılı medya grubunun aboneye ulaşacak gazetelerin dağıtımını yapan arkadaşlarımızı belediyemizde misafir ediyoruz. Özellikle kar kış demeden yağmur çamur, tatil demeden okurlara gazetelere ulaştıran arkadaşlarımıza sağlıklı çalışma diliyorum. Hizmetlerine teşekkür ediyoruz. Gazetelerin hazırlanmasında gazete sahiplerinden, muhabirinden matbaa ustasına kadar bizlere gazetenin ulaşmasını sağlayan arkadaşlarımıza kadar emek veren herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Engin Tekintaş, ziyaretin ardından gazete dağıtıcılarına hediye takdim etti.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>