BAŞKAN TEKİNTAŞ, İLKÖĞRETİM HAFTASI PROGRAMINA KATILDI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,İlköğretim Haftası kapsamında düzenlenen törene katıldı.

lköğretim Haftası kapsamında, Güzelordu Meliha – Lütfü Türkmen İlkokulu tarafından hazırlanan programa katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yeni eğitim-öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu.

Güzelordu Meliha – Lütfü Türkmen İlkokulu’nda gerçekleştirilen programa; Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İl Milli Eğitim Müdürü  Dr. Şaban Karataş, Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu’nun yanı sıra protokol ve veliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Bugün yeni bir Türkiye’ye, yeni bir öğretim yılına daha başlıyoruz. 15 Temmuz’da yaşanan o hain darbe girişimi sonrasında, milli ve manevi değerlerimiz ile yoğrulmuş yeni kahramanların daha güçlü daha kuvvetli yeni nesillerin yetişeceği bir öğretim yılına daha başlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 15 Temmuzda yazılan destansı mücadele ile bunu görmüş olduk. Hain darbe girişiminde tanklara, toplara, uçaklara karşı duran bir Türk milleti ve gençliği vardı. Bu gençliği yetiştiren ailelerimiz ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere, her birini bir kez daha saygı ile selamlıyorum ve “Ne Mutlu Türküm diyene.” sözlerini tekrarlamak istiyorum” dedi.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>