BAŞKAN TEKİNTAŞ KANAL A TELEVİZYONU’NA KONUK OLDU

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Kanal A Televizyonunda ekranlara gelen “A Plus Ekonomi” programına konuk oldu.

Program yapımcısı Oğuz Maden’in sorularını yanıtlayan Başkan Tekintaş, İlçenin sorunlarından, yapılan ve yapılacak olan bir çok proje ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kanal A televizyonunda haftanın Pazar günleri yayınlanan “A Plus Ekonomi” programında Altınordu Belediyesinin çalışmalarını değerlendiren Başkan Tekintaş Başarının bir ekip işi olduğunun altını çizdi.

Çalışmaların tüm birimler ile koordineli olarak devam ettiğini ifade eden Başkan Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Ordu’yu ve Altınordu’yu özlenen ve beklenen bir ile haline getireceklerini ifade etti.