BAŞKAN TEKİNTAŞ “KOMŞU KÖYÜN DELİSİ” OYUNUNA TAM NOT VERDİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Komşu Köyün Delisi” oyunu izledi.

Üstün Dökmen’in yazdığı, devlet tiyatrolarında uzun süre sahnelenen ve büyük ilgi gören “Komşu Köyün Delisi” adlı oyunu çok sayıda tiyatro sever ile bir arada izleyen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, oyun sonunda oyun yönetmeni Ufuk Ersoy ve oyuncuları tek tek kutladı.

Sanata ve Sanatçıya olan desteklerinin Belediye olarak her zaman devam edeceğini ifade eden Başkan Tekintaş sözlerine şöyle devam etti. “ Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunu yüzlerce tiyatro sever ile bir arada izledik. Çok profesyonelce hazırlanmış bir oyun gösterisi sunan tiyatrocu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya olan desteğimiz her zaman artarak devam edecektir. Sanat bir toplumunun vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu her zaman ifade ettik, bundan sonra da ifade etmeye devam edeceğiz. Bu kapsam da bu güzel oyunu sahneleyen başta oyun yönetmenimiz Ufuk Ersoy’a ve emeği geçen bütün arkadaşlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

“Komşu Köyün Delisi” adlı oyunu her Salı ve Cuma günleri saat 20:00’de Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda sanatseverlerin beğenisine sunulacak.