BAŞKAN TEKİNTAŞ, MAHALLE GEZİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahalle gezisini Kumbaşı’nda sürdürdü.

Başkan Tekintaş’a Belediye BaşkanYardımcısı Fatih Evli, Belediye Meclis Üyeleri, OSKİ yetkilileri, Kumbaşı Mahalle Muhtarı Nevin Gül, birim müdürleri ile Mahalle sakinlerinin eşlik ettiği gezi sonrasında konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu’nun 92 Mahallesinin sorunlarını taramaya devam ettiklerini ve şuanda bir çok alanda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

“KUMBAŞI MAHALLEMİZİ KORUMA ALTINA ALMALIYIZ”

Başkan Tekintaş, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede,” Özellikle bizim çok önem verdiğimiz Kumbaşı mahallemizi baştan sona gözden geçirelim istedik. Bir yandan tespit yapıyoruz bir yandan da gerçekten imar ve diğer yönden eksikler nelerdir, yapılması gerekenler nelerdir görmeye çalışıyoruz. Alt yapıyı düzgün oluşturmazsanız, sistem zaman içerisinde kendisini deforme ediyor. Burada gördüğümüz ve bakir bir alan saydığımız Kumbaşı mahallemizde şimdiden tedbirler almamız lazım. Gerek park bahçe, gerek ulaşım, alt yapı yönünden, park bahçe düzenini sağlarken turizme katkısı ne olabilir, hepsini görmek durumundayız. Sosyal hayata etki eden özellikle çocuklarımızın istifade etmesi gereken alanlarda sıkıntımız var. Bir yandan vatandaşlarımız kendi mülklerini kalıcı düzgün hale getirirken bizde diğer taraftan alt yapıyı belli bir seviyede düzeltmemiz lazım. Bunun için eksikliklerimizi görmemiz gerekiyor. Bugün bu çalışmayı yaparken bir çok noktada mezarlıktan okula, ulaşımdan park bahçeye kadar bir çok alanı inceledik. Kumbaşı Mahallemizi koruma altına almak gerektiği kanaatindeyiz. Bunu yaparkende geleceğe hazırlık, turizme katkı anlamında düşüncemiz ön plandadır. Büyükşehir Belediyemiz ve OSKİ ile birlikte burada ortak yapacağımız çalışma çok var.” şeklinde konuştu.

Mahalle Muhtarı Nevin Gül ise, Başkan Tekintaş ve ekibine ziyaretinden dolayı teşekkür etti.