BAŞKAN TEKİNTAŞ MAHALLELER İLE BULUŞUYOR

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Eyüplü Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Eyüplü Mahallesinde gerçekleştirilen açık hava toplantısına Başkan Tekintaş’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahallenin genel sorunlarının konuşulduğu toplantıda vatandaşların isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Eyüplü Mahalle Muhtarı Mehmet Karaman, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Evli’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi. “Sayın Başkanımızdan bir hizmet sözü aldığımız zaman biliriz ki o hizmet kesinlikle yapılacaktır. Başkanımızı mahallemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bizden gelen önerileri samimiyetle dinleyen, tüm mahallelerde vatandaşın dilek ve temennilerine yönelik çalışmalar yapan Belediye Başkanımız Engin Tekintaş ve ekibine teşekkür ediyorum”

Altınordu İlçesi’nde bulunan 92 Mahallede çalışma başlattıklarını kaydeden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,yaptığı konuşmada, “ltınordu Belediyesi olarak 92 Mahallemizde ortak bir çalışma başlattık. Her Mahallemizin bizim için ayrı bir önemi var. Bugün Eyüplü Mahallesindeki vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Yarın diğer mahallelerimizde bir araya geleceğiz. Bizler sizler için hizmet üretmeye geldik. Sizin sorularınızı çözü bulmaya geldik. Siz bizden isteyeceksiniz, bizler onu yerine getireceğiz. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk mahalle ziyaretimizi Eyüplü mahallesine gerçekleştiriyoruz. Bu bizim için önemli. Bugün sizler ile burada olmaktan büyük gurur duydum. Mahalle Muhtarımızın da isteği doğrultusunda yapılan bu toplantıya öncelikle göstermiş olduğunuz katılımdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

MAHALLE YOLLARINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Eyüplü Mahallesinin yol sorunu olduğunun altını çizen Başkan Tekintaş, “Öncelikli olarak Ana yolları elden geçiriyoruz. Daha sonra Mahalle içerisinde ara yollarda çalışma başlatacağız. Eyüplü Mahallemiz için de önemüzdeki günlerde başlanılacak olan Beton yol çalışmasının startını vereceğiz. Daha sonra yeni ekipmanlarımız ile ara yollarda çalışma başlatacağız” diye konuştu.

1 OCAK İTİBARİ İLE ÇÖPLER TOPLANACAK

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Köy statüsünden Mahalle statüsüne geçen yerlerin çöp toplama işleminin 1 Ocak itibari ile başlanılacağını belirten Başkan Tekintaş, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz 1 Ocak Tarihi itibari ile Altınordu Belediyesine ait 92 Mahallemizin hepsinden çöplerini toplamaya başlayacaklar. Bizler çevremizi ne kadar temiz tutarsak o kadar temiz bulmuş oluruz. Onun için de Vatandaşlarımızın çevre temizliğine daha da önem göstermelerini istiyorum” şeklinde konuştu
Başkan Tekintaş, konuşmasının ardından Belediye Başkan Yardıcısı Fatih Evli ile birlikte vatandaşlardan gelen istekleri dinleyerek not aldı.