Başkan Tekintaş: “Mahallelerimizin Özel Ve Güzel Mekanlara Kavuşması İçin Çalışıyoruz”

Altınordu Belediyesi’nden Mahallelere Özel İlgi

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahallelerde bulunan kamu, kurum ve kuruluşlarının çevre düzenlemelerini yaparak mahallelere modern bir kimlik kazandırdıklarını söyledi.

haber (6)

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Birçok alanda hizmetler yürüten Altınordu Belediyesi bunun yanı sıra mahallelerde sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı önemli alanlar inşa ediyor. Kamu, kurum ve kuruluşları binaları ile çevrelerinin düzenlenmesine katkı sunan Altınordu Belediyesi bu sayede mahallelere yeni sosyal alanlar kazandırmaya özen gösteriyor.

Kızılbük Cami’nde Modern Bir Alana Kavuşuyor

Altınordu Belediyesi bu kapsamda önceki günlerde başladığı Uzunisa mahallesi Kızılbük Cami çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında temizlik işlerinin tamamlandığı alanda taş duvar yapımı gerçekleştiriliyor. Daha sonraki günlerde beton dökümünün yapılacağı alanda bordür ve parke taşı çalışmalarına başlayacak olan ekipler, çalışmaları kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Başkan Tekintaş: “Artan Nüfusun İhtiyacını Karşılayan Bir Mekan Olacak”

Çalışmaların devam ettiği alanda incelemelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş yapılacak olan çalışmalar sonunda Uzunisa Mahallesi’nde bulunan Kızılbük Camii’nin çevresinin güzel bir görünüme sahip olacağını belirtti. Uzunisa Malallesi’nin artan nüfusuna hitap edecek bir düzenleme olacağına dikkat çeken Başkan Tekintaş, “Uzunisa Mahallesi’nde bulunan Kızılbük Cami çevresinde özel bir projeyi hayata geçiriyoruz. Altınordu Belediyesi olarak cami alanında oluşabilecek sel sularını kontrol altına alırken hem geniş bir meydan oluşturuluyor hem de artan nüfusun ihtiyacını karşılayacak bir mekanı milletin hizmetine sunuyoruz. Kısa süre içerisinde hizmete sunacağımız alanın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

haber (1) haber (2) haber (3) haber (4) haber (5) haber (6)