BAŞKAN TEKİNTAŞ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi’nde görev yapan Mahalle muhtarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Ordu Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, Altınordu Belediyesi Birim Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Başkan Tekintaş, toplantı öncesinde yaptığı açıklamada “Altınordu Belediyemiz beşinci ayını dolduran çalışma sürecini sizlerin, halkımızın bize vermiş olduğu destekle, güçle, kuvvetle, moralle tamamlamaya yaklaştık. Bugün sizlerle gerçekleştirdiğimiz bu toplantının bizim açımızdan büyük önemi var” dedi

“ALTINORDU İLÇEMİZİN STANDARDINI YÜKSELTECEĞİZ”

“Bugünkü toplantımızın iki sebebi var” diyen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde köy statüsüne tabi olan mahallelerimizin, şimdi hangi aşamada, ne şekilde bir süreç yaşadığını tespit edebilmek ve bunun değerlendirmesini yapabilmektir. Bir diğer önemli tarafı da ulaşımın en önemli unsurlarından bir tanesi mahallelerin ana yola bağlantısı olduğuna göre mahalle bağlantılarımızı hangi usul ve standartlarda planlayacağımızı bu planlama içerisinde de standardımızı yükselten beton yol çalışmasını nasıl icra edeceğimizi, nasıl bir uygulama yapılacağını birlikte tespit edebilmek için bir aradayız. Dolayısıyla bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışma ve hizmetlerin nasıl büyütülebileceği ve en hızlı şekilde, en konforlu ulaşımın bu millete bize destek veren, güven veren, güç veren, halkımıza sizler vasıtasıyla nasıl ulaştıracağımızı tespit etmek üzere buradayız. Bir diğer konumuz da, 1 Ocak 2015 itibariyle başlayacak olan yeni dönemin stratejik plan uygulamasını, yeni yılın performans plan uygulamasını yürütürken en önemli işimiz olan çöp toplama, katı atık toplama uygulamasını nasıl yürüteceğimizi bir kez daha sizinle mütalaa edeceğiz. Diğer noktalarda Altınordu Belediyesi’ni direk olarak ilgilendirmese de gerek Ordu Su Kanalizasyon İdaresi(OSKİ)’nin gerek Ordu Büyükşehir Belediyemizin yapacağı çalışmalarda onlara bilgi aktarabilmek, eksiklikleri tamamlayabilmek adına yapılacak çalışmaları bugün burada tespit edeceğiz. Çıkan raporu onlara da sunacağız. İnşallah bu raporlar çerçevesinde de gerek Fen İşleri Müdürlüğümüz, İmar, Park Bahçeler Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve diğer ilgili olan birimlerimizin tamamı karşılıklı talepleri de değerlendirerek inşallah 2015 yılı sonuna kadar nasıl bir çalışmayı sürdüreceğimizi sizlerle birlikte tespit etmiş olacağız. Bu vesileyle gerek temizlikte gerek diğer ulaşım altyapısı ve park bahçeler gibi birimlerle yaptığımız çalışmalara bize destek ve güven veren tüm Altınordulu kardeşlerimize ve siz değerli mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımıza teşekkür ediyorum”

Toplantı, Başkan Tekintaş’ın konuşmasının ardından karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.