BAŞKAN TEKİNTAŞ, ŞAMPİYON İLE BİR ARAYA GELDİ

3P6A1698 3P6A1710 3P6A1715Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Romanya’da düzenlenen 2017 Dünya Okullar Satranç Şampiyonası’nda 13 yaş kategorisinde dünya şampiyonu olan Enes Tanrıverdi’yi kabul etti.

GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

En güzel yatırımın gelecek için yapılan yatırım olduğunu söyleyen Başkan Engin Tekintaş “ Romanya’da düzenlenen Dünya Okullar Satranç Şampiyonası’nda ilçemizi en güzel şekilde temsil eden ve bizleri gururlandıran Enes Tanrıverdi’yi tebrik ediyorum. Onun bu başarısında pay sahibi olan Ailesine ve Okul öğretmen ve idaresine teşekkür ediyorum. Her zaman daima ileriye plan yaparak hareket eden bir Belediye Başkanı olarak, geleceğimiz olan çocuklarımızın daima yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

ŞEHRİMİZDEN ŞAMPİYON ÇIKACAK ÇOK ÖĞRENCİMİZ VAR

Altınordu Belediyesi olarak spordan, eğitime bir çok alanda etkin çalışma yaptıklarını hatırlatan Başkan Engin Tekintaş “ Altınordu Belediyesi olarak Enes gibi öğrencilerimizin sayısının artırılması konusunda çalışmalar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. İlçemize yaşattığı şampiyonluk için Enes’i bir kez daha tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda, Başkan Engin Tekintaş tarafından Enes Tanrıverdi’ye çeşitli hediyeler takdim edildi.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>