BAŞKAN TEKİNTAŞ “SOSYAL PROJELERE DESTEĞE DEVAM EDİYORUZ”

Altınordu Belediyesinin sanata ve sanatçıya olan desteğine devam ediyor.

Sosyal projelere olan desteği ile adından sıkça söz ettiren Altınordu Belediyesi  “ 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü”  nedeni ile Oksijen Kültür Sanat Atölyesi Derneği tarafından hazırlanan “  Ve Kadınlar… Bizim Kadınlarımız…” adlı tiyatro oyununun proje ortağı oldu.

Sanat Yönetmenliğini Yasin Akyüz’ün yaptığı ““  Ve Kadınlar… Bizim Kadınlarımız…” tiyatro oyunu galası 25 Kasım Cuma akşamı Saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.

25 Kasım Cuma akşamı saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezinde sergilenecek oyun öncesi açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Sosyal projelere olan desteğimiz belediye olarak devam ediyor. Bu kapsam da “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” münasebeti ile Oksijen Kültür Sanat Atölyesi Derneği tarafından hazırlanan ve Altınordu Belediyemizin de katkı sunduğu “  Ve Kadınlar… Bizim Kadınlarımız…” adlı tiyatro oyunun galasını gerçekleştireceğiz. Cuma akşamı saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan  tiyatroya tüm sanatseverleri ve halkımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>