Başkan TEKİNTAŞ, “Temizlik Ordusu” İle Bir Araya Geldi

copALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ:

“EN İYİ TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Başkan Tekintaş’a incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli eşlik etti.

Başkan Tekintaş, çalışmalar ve ekipman konusunda Temizlik İşleri Müdürü  Yunus Aktaş’tan bilgiler aldı.

COP3İncelemelerin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Tekintaş, “Başkan yardımcısı arkadaşlarımız ile birlikte özellikle temizlik işleri müdürümüz Yunus Aktaş ve ilgili olan tüm çalışan kardeşlerimiz ile birlikte buradayız.’Temizlik İmandandır’ diyoruz. Dolayısıyla şehrimizi önce temizlememiz lazım. Yaptığımız planlama doğrultusunda 20 günlük çalışma bizim istediğimiz şekilde gidiyor. Bunu 5 yıllık planladığımızı her defasında tekrarlıyoruz. Çalışan arkadaşlarımızın evine huzur ile gidebilmesi için şehrimizin temiz olması lazım. Şuana kadar koyduğumuz, çalışma kuralları bellidir. Bundan sonra aynı kuralları uygulamaya devam edeceğiz. Gerek çavuş arkadaşlarımız gerekse bölge sorumlusu arkadaşlarımızın çok titiz ve dikkatli olmaları gerektiğini ifade ediyoruz. Bizim hangi saatte hangi sokakta olacağımız belli olmaz. Uygulamaları var geçmişte bunları devam ettireceğiz. Temizlik  firmamızın bunu dikkatle takip etmesi gerekiyor. Milletten gelecek olan şikayet önce firma adınadır. Sonra temizlik işleri adınadır, sonra belediye adınadır. Dolayısıyla biz bunları çok dikkate alıyoruz. Her şikayetin bir değerlendirmesi vardır. ‘Biz şehri temizliyoruz. Lütfen kirletmeden temiz tutalım, En iyi temizlik kirletmemektir’ bunu da ifade ediyoruz” şeklinde konuştu.

COP2 COP4 COP5