BAŞKAN TEKİNTAŞ UZUNİSA VE BAYADI MAHALLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ramazan ayı boyunca uygulamaya koyduğu mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Tekintaş ziyaretler kapsamında Uzunisa ve Bayadı Mahallelerini ziyaret ederek yapılan ve bundan sonraki yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ziyaretinde Fen İşleri Müdürü Cem Öztürk, Park Bahçeler Müdürü Aslı Oktay eşlik etti.

Mahalle girişinde Başkan Engin Tekintaş’ı Uzunisa muhtarı Sabri Tiryaki ve mahalle sakinleri karşılandı.

Belediye olarak 92 mahallede etkin bir şekilde çalışma içinde olduklarını ifade eden Başkan Tekintaş “ Her mahallemizde gerek alt yapı, gerekse üst yapı anlamında çalışmalarımız Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak devam ediyor. Bizde ekibimiz ile bu çalışmaları yerinde takip ediyoruz. Bugün Uzunisa ve Bayadı mahallelerimizde ekiplerimizin yaptıkları çalışmaları yerinde gördük. Yapılan her çalışmanın millet için olduğunu biliyor ve buna göre hareket ediyoruz”

“SOSYAL PROJELERE DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

Altınordu Belediyesinin sadece alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile kalmadığını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Sosyal projelerimiz ile milletimize hizmet vermeye  Belediye olarak devam ediyoruz. Uzunisa mahallemizde bulunan Kızılbük Camii ile Bayadı Mahallemizde bulunan Bayadı Ortaokulunun çevre düzenleme çalışmalarını tamamladık. Her iki mahallemizde yapılan bu hizmet hayırlı olsun. Bu ve buna benzer diğer çalışmalarımızı diğer mahallelerimizde de devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a ve Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ettiklerini ifade eden Mahalle sakinleri, Belediyemiz bizim her zaman yanımızda oldu. Bizlerin her problemini çözüme kavuşturmak için gece gündüz çalışma yaptılar, bu hizmetlerinden dolayı kendilerine ve ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *