BAŞKAN TEKİNTAŞ VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAM ETTİ

Altınordu Belediyesi sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlara çorba ikram etti.

Altınordu Belediyesi tarafından Bucak Mahallesi’ndeki  Pazartesi Pazarı ile Yeni Mahalle’de bulunan  Cumartesi Pazarı önünde kurulan stantta ikram edilen çorbalar, kahvaltı yapma imkanı bulamayan vatandaşları memnun etti. Soğuk havada ikram edilen sıcak çorbaları içen vatandaşlar, çorba ikramı yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a  teşekkür etti.

Vatandaşlara çorba dağıtılırken sohbet etme imkanı bulan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Altınordu’nun  en hareketli noktalarından birisi olan Yeni Mahalle Cumartesi pazarı mevkiinde  vatandaşlara çorba ikramında bulunduklarını ifade ederek bu uygulamanın diğer  pazar  yerlerinde de bu uygulamanın  yapılacağını söyledi.

Başkan Tekintaş sözlerine şöyle devam etti “Altınordu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından organize edilen bir çalışma ile hemşerilerimize sıcak çorba ikramında bulunduk. Daha önce planladığımız bir projeydi, kış şartlarında sıcak bir çorbanın vatandaşlarımızı mutlu edeceğini umut ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde ilçemizde bulunan diğer pazar yerlerinde bu projeyi sürdürmeyi hedefliyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çıktığımız yolda vatandaşlarımıza her türlü imkanı en güzel şekilde vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yeni Mahalle ve Bucak Mahallesinde Pazar yerlerinde dağıtılan çorbaların diğer pazar yerlerinde de dağıtılması hedefleniyor.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>