Başkan Tekintaş ve Öğrenciler, DahaTemiz Bir Çevre İçin Çöp Topladı

çöp 4Altınordu Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği neticesinde, ülkemizde her yıl 5 – 11 Haziran tarihleri arasında kutlanan  “Çevre Haftası” etkinliği kapsamında sahilde kıyı temizleme programı düzenledi. Gerçekleşen etkinlikte  Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve öğrenciler daha temiz bir çevre için çöp topladı. Etkinlikte konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye olarak çevre temizliğinin ekipleri tarafından titizlikle sürdürüldüğünü vurgularken, hedeflerinin, temizlenmiş bir çevreyi yeni nesillere miras olarak aktarmak olduğunu söyledi. Başkan Tekintaş şunları söyledi;

“Sahilde, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile bir temizleme yaptık.  Bu temizliği vatandaşlarımıza örnek olması ve bu güzellikleri anlatmak amacı ile yapıyoruz. Biz Altınodu Belediyesi olarak,  ilçemizde mutlak ve sürdürülebilir  bir temizlik yapıyoruz.  Bu yaptığımız temizliği halkımıza duyurabilmek için,  özellikle Çevre Haftası içerisinde böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Biz çevremizi kirletmeyerek temiz tutmayı başarmalıyız. Belediye olarak, kirletilmiş yerleri temizleyip hijyenini sağlayarak, vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getiriyoruz. Bizler, çevreyi temiz devralıp temiz devretmeliyiz. Bizden sonraki nesillere temizliği yapılmış, korunmuş bir miras olarak aktarmamız gerekiyor”.

çöp 3 çöp 2 çöp 1