BAŞKAN TEKİNTAŞ, ZAFERİ MİLLİ MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yakın zaman içinde doğalgaz çalışmasına başlanılacak olan Zaferi Milli Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlar ve muhtarlar ile devamlı istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahalle sakinleri ve muhtarların taleplerini yerinde inceleyerek çalışmaları yakından takip ediyor.

İnceleme sonrasında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, modern bir kent için çalıştıklarını ifade ederken, “Altınordu ilçemizin en eski mahallelerinden olan ,Zaferi Milli mahallesinde yakın zaman içinde başlatılacak olan doğalgaz çalışması için startı verdiklerini ve mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda çalışmanın başlatılacağını” söyledi.

Başkan Engin Tekintaş açıklamasına şöyle devam etti “ Zaferi Milli Mahallesi bizim önem verdiğimiz ve tarihi dokusu itibari ile İlçemizin en eski yerleşim alanlarındandır.

Mahalle sakinlerimizin istek ve talepleri doğrultusunda mahallemizde başlayacak doğalgaz çalışması öncesi belediye ekiplerimiz ile yüklenici firma buradaki çalışma yapılacak alanlarda incelemelerde bulunduk. Tek amacımız yıllarca odun, kömür ile ısınma ve diğer ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan mahalle sakinlerimizin bu sorunlarını ortadan kaldırmak olacak. Bunun içinde mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik, hedefimiz onların istekleri doğrultusunda bir çalışma yaparak doğalgazı mahallemize kavuşturmak olacaktır” diye konuştu.

“MAHALLE SAKİNLERİMİZ TALEBİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Yapılacak olan çalışmanın kısa bir zaman içinde bitirileceğini sözlerine ekleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Mahallemiz de bizlerden bu konuda talepte bulundu. Biz de hiç zaman kaybetmeden yüklenici firma ile çalışma başlattık. Umuyorum ki, bu bölgede bulunan mahalle sakinlerimiz bu kışı doğalgaz kullanarak geçirecekler. Artık, odun, kömür, kabuk derdi olmayacak”

“YOLLAR VE KALDIRIMLAR YENİLENECEK”

Altınordu Belediyesi olarak yol ve kaldırım çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. Yakın zaman içinde Kirazlimanı Mahallemiz başta olmak üzere, Zaferi Milli Mahallelerimizde yol ve kaldırım çalışmasının startını vereceğiz” şeklinde konuştu