BAŞKAN TEKİNTAŞ’IN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Tekintaş mesajında, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulundu.

1 Mayıs’ın toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını dileyen Başkan Engin Tekintaş, “Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Biz de belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz ” dedi.

Başkan Tekintaş, mesajında; “Emekçilerin Mücadele, birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs’ın ülkemizde ve dünyada barış, kardeşlik ve özgürlükler getirmesini diliyorum . Bu vesile ile işçi ve emekçi vatandaşlarımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum” İfadelerini kullandı.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>