BAŞKAN TEKİNTAŞ’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ‘Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan kahramanlardır’ dedi.

Başkan Tekintaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Öğretmenlerimiz sayesinden çocuklarımız ve gençlerimizin  geleceğindeki hedeflere ulaşmasında en ufak bir şüphesi bulunmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şunları ifade etti:

‘Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir. Tüm meslek grupları sizlerin elinde şekillenmektedir. Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, diliyor, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum” Dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Öğretmenlerin bu kutsal görevlerini yerine getirirken Altınordu Belediyesinin de  eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.