BAŞKAN TEKİNTAŞ’IN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  10-16 Mayıs tarihlerini kapsayan Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Varlıklarıyla dünyamızı zenginleştiren engelli kardeşlerimin ve her an bir engelli adayı olan tüm vatandaşlarımın Engelliler Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyor, mutluluk, ve huzur dolu yarınlar diliyorum” dedi.

10-16  Mayıs Engelliler Haftasını farkındalık oluşturmak açısından fırsat olarak gördüklerini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mesajında şunlara yer verdi:

“İçerisinde bulunduğumuz Engelliler Haftası, engelliler ve onların sorunlarının nasıl aşılacağı konusuna dikkat çekmeyi amaçlaması bakımından üzerinden durulması gereken önemli bir haftadır. Toplumumuzun bir parçası olan engelli kardeşlerimizin yaşama katılımı noktasında önce yüreğimizden sonra elimizden gelen her ne ise yapmakla mükellef bireyler olarak, sağlıklı, gelişmiş, modern, güçlü bir Altınordu oluşturma kararlılığıyla, engellilerin de yaşama katılımından aldığımız güçle mutlu yarınlara doğru yol alıyoruz. Altınordu Belediyesi olarak, engelli derneklerimizle, rehabilitasyon merkezlerimizle iç içe olmaya gayret ederek, engelli kardeşlerimizin sosyalleşme, çalışma, eğitim, sağlık ve ulaşım gibi bütün konularında yanlarında oluyoruz. Belediye olarak engelsiz Yaşam Aracı gibi imkanlarımızın yanı sıra sosyal alanda da onları rahat ettirecek imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu düşüncelerle, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda başta engelli kardeşlerimiz olmak üzere onların varlığıyla zenginleşen dünyamızda her an bir engelli adayı olan tüm vatandaşlarımızın Engelliler Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzur dolu yarınlar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

İletişim Formu

Lütfen zorunlu * olarak belirtilen alanları doldurunuz. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. *

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>