BAŞKAN TEKİNTAŞ’IN “ REGAİB KANDİLİ” MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Regaib Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada; ’’Bereketli üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaib Kandilinde, sevgi ve gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
Mesajında; Regaib Kandili’nin önemine değinen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Şunları Söyledi.
’’Manevi atmosferde idrak edeceğimiz ve yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ile iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bir aylara giriyoruz. Kandil olarak adlandırılan geceler, ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Böyle zamanlarda ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler bütünü olduğunu zihin ve gönüllerimizde derinden hissederek, düşünce ve duygularımıza, söz ve davranışlarımıza bu eksende yön vermeye karar veririz. Üç aylara ulaşmanın hazzı ile Mübarek Regaib kandilinin kutlu olmasını diler, Altınordulu hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder selam ve saygılar sunarım” diye konuştu.